CO2 Sense

 

The Brief

Now independent from Yorkshire Forward, CO2Sense wanted a space that would express their innovative culture yet remain sensitive to their public sector roots. Lead time was critical as C02Sense had 12weeks to find and move from their existing premises which included property search, legal negotiations, Christmas shutdown and fit-out. This was further complicated as the chosen building, Marshall Mills, still had CAT A works to be completed. CO2Sense appointed Ben Johnson to manage their office move, we supported them through the process by helping them evaluate potential buildings both in terms of space and potential fit-out costs.

 

The Solution

We worked closely with C02Sense and the landlord to collapse the timeline by operating an open book approach, which was monitored by independent surveyors Jones Hargreaves. The landlord’s refurbishment works included new toilets and showers, lighting, flooring, fire alarm system, decoration and security shutters. CO2Sense fit-out works (Ben Johnson Interiors) incorporated new partitioning, joinery, kitchen, feature carpets, lighting and decoration, branding and furniture supply. In the spirit of recycling, signature furniture pieces were created for the scheme and included a recycled bath for the reception area and a reclaimed-timber table designed to work around a structural pillar in a meeting room.

Overview

Sector: Property & Engineering
Location: Leeds
Size: 6,000sqft
Scope of work: Design, CAT A & B Fit-out & Furniture

About the client

CO2Sense is an ethical investor in environmental projects and companies.